8 ΜΑΡΤΗ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

1poster_women

 

Αθήνα 6 Μαρτίου 2014

 ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ, 6:00 μμ, ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ.

 Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, καλεί όλους τους συναδέλφους να δώσουν αγωνιστικό παρόν, στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή 7 Μαρτίου, ώρα 18:00, στα Προπύλαια.

Θυμόμαστε τις υφάντρες της της Νέας Υόρκης, που κατέβηκαν στους δρόμους το 1857, για να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς και μείωση του ωραρίου από 16 σε 10 ώρες. Τιμούμε την αγωνιζόμενη γυναίκα, μητέρα, σπουδάστρια, που ενώ σε συνθήκες καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης πλήττεται ακόμα περισσότερο από την ανεργία, την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, δε σκύβει το κεφάλι και διεκδικεί ζωή με δικαιώματα.

Η εξέγερση της Νέας Υόρκης, δείχνει τον δρόμο, αλλά και πως ότι κατακτήθηκε είναι αποτέλεσμα σκληρών και μακροχρόνιων ταξικών αγώνων.

Οι γυναίκες μαζί με όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, φτωχούς αγρότες, σπουδαστές, στήνουν τη δική τους συμμαχία, ώστε κριτήριο ανάπτυξης να είναι η ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ