ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα 30 Σεπτεμβρίου 2021

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου – ώρα 10:30 πμ

Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος

Συναδέλφισες – Συνάδελφοι!

Στην περίοδο που διανύουμε, καλούμαστε να αποδείξουμε την συσπείρωση και τη μαζικότητα του σωματείου μας. Να δείξουμε σε κυβέρνηση και εργοδότες, ότι σαν μια γροθιά, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το δίκιο μας! Ότι δεν περνάνε σε εμάς οι μεθοδεύσεις τους, στο χτύπημα των δικαιωμάτων μας.

Αυτός είναι ο διαχρονικός στόχος όλων των κυβερνήσεων, που υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων, νομοθετούν το χτύπημα όποιου εργατικού δικαιώματος έχει απομείνει, με αποκορύφωμα τον τελευταίο αντεργατικό νόμο Χατζηδάκη.

Εκεί προβλέπεται η ανατροπή κατακτήσεων που αφορούν στον χρόνο εργασίας με την κατάργηση του 8ώρου, στα συνδικαλιστικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μετά από πολύχρονους αγώνες. Απαιτούν ακόμα και να δίνουμε «στο πιάτο» εργοδοτών και κυβέρνησης όσους εργαζόμενους αγωνίζονται!

Εμείς βροντοφωνάζουμε σε όλους τους τόνους ότι και αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά!!!

Δίνουμε τη μάχη, ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, να δυναμώσουμε το σωματείο μας, με την συμμετοχή μας στις μαζικές διαδικασίες, στην συνέλευσή μας, στην δράση του, στις εκλογές που θα ακολουθήσουν.

Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους στα πρακτορεία, να συμμετέχουν ενεργά στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση του σωματείου μας, την Κυριακή 10/10/2021 και ώρα 10:00 πμ στην Αριστοτέλους 11-15 , 5ος όροφος.

Συζητούμε και αποφασίζουμε για:

  • Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό
  • Εκλογή εφορευτικής επιτροπής

Δίνουμε τη μάχη σε όλα τα μέτωπα! Στην διασφάλιση των δικαιωμάτων μας που βρίσκονται πάντα στο στόχαστρο των εργοδοτών, στην δικαστική δικαίωση των συναδέλφων μας της «ΕΥΡΩΠΗΣ».  

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ